Nincsenek véletlen találkozások




Az életben nincsenek véletlen találkozások és események. Minden egy előre meghatározott terv alapján zajlik. Hogy hol a szabad akarat? Ott, ahol létrehoztad a tervet. Szabadon dönthetsz arról is, hogy mihez kezdesz a találkozással. Születésed előtt te határoztad meg a fontosabb eseményeket, időpontokat.  Lelked pedig elvezet azokra a helyekre, ahol találkoznod kell azon karmikus társakkal, akikkel kölcsönösen tanítjátok egymást. 


Ha hinnénk abban, hogy minden okkal történik, és mindennek célja van, akkor nem rágódnánk állandóan. Akkor tudnánk, hogyan hozzuk ki a legjobbat a helyzetekből. Nem büntetésként, hanem lehetőségként tekintenénk rájuk. 


Úgyhogy ne aggódj, aki a tiéd, rád talál. Akit neked szántak, a megfelelő időben megérkezik és melletted is marad. Bizony, van olyan, aki érted született meg. Közös életutak írtatok, vállaltátok, hogy együtt teremtetek valamit, ami példaértékű embertársaitok számára. Együtt óriási erőtök van.


 Ő az, akit Isten azért küldött, hogy feledtesse veled a sok megpróbáltatást, hogy segítse meggyógyítani sebesült lelkedet. Hogy újra hitet, bizalmat adjon az élethez. 


Nincsenek véletlenek. Így ne hadakozz, fogadd el az Univerzum ajándékait. Fogadd el, ha valaki megjelenik, és azt is, ha eltűnik. Mindkettőnek célja van. És sokszor csak később jössz rá, hogy amit tragédiaként élsz meg, tulajdonképpen isteni szerencse…


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



Megjegyzések

Megjegyzés küldése